Grener

Feltritt

feltritt_piktogramFeltritt som konkurransegren består av tre forskjellige delprøver på ett og samme stevne; dressur-, sprang- og terrengprøve. Les mer…

 

grenkonferanse-feltritt-290117

Grenkonferanse feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til  grenkonferanse for 2016 søndag 29. januar 2017 på Thon Hotel Arena, Lillestrøm. Konferansen er åpen for alle feltrittsinteresserte og obligatorisk for alle stevnearrangører og teknisk personell.

ILL_Felt_svart

Rekrutteringssamling feltritt for JR/UR ryttere

Har du en ambisjon om eller et realistisk mål om å ri NM Individuelt i feltritt i  løpet av de neste to år?

sport_samling-uten-hest_17_teaser

Samling uten hest 2017 – for deg som ønsker å ri NM i 2017

Siste frist er i dag 2.januar kl. 12.00. De som ikke har meldt seg på innen dette har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot påmelding fra etter stor Les mer »

elever-trening

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

ILL_Felt_svart

Terminliste feltritt 2017

Terminliste i feltritt for 2017 er nå klar. (Foreløpig versjon per 09.12.16)

fagkonferansen-2016-bilde-teaser-2

Fagkonferansen for trenere og ridelærere 2016

Fagkonferansen 19-20.november på Drøbak Ridesenter. Påmeldingen er åpen ut tirsdag 15.november. Isabel skal ri to hester og Rob skal undervise bakkearbeid og hopping og gi oss gode coachingtips! Vi har flere flotte foredragsholdere i en Les mer »

Knøttecup_Tromsø7-1024x450

Knøttecupen 2016 med resultatoversikt

Knøttecup er en introduksjon til feltritt. Målet er å rekruttere nye ryttere, hester og stevnearrangører til denne grenen. For å delta i knøttecup, trenger rytteren Grønt Kort og hesten trenger Les mer »

ILL_Felt_svart

Stevnearrangører feltritt 2017

Grenutvalget feltritt (GU-F) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2017  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

medalje_1_2_3

BEST Cup Feltritt 2016 Årets vinnere

Vi gratulerer årets vinnere av BEST CUP feltritt: PONNI 1. plass Madelen Hansen Sørlie Skedsmo rideklubb  2. plass Ida Helene Hansen Moss og Omegn hestesportsklubb  3. plass Vilde Aamodt Skedsmo rideklubb Les mer »

Ridesport

BEST-CUP FELTRITT 2016

Grenutvalget i feltritt (GU-F) introduserer i år «BEST- CUP». Denne cupen gjennomføres som et prosjekt med arbeidstittelen «Full fokus på ferdigheter». Målsettingen er å etablere en bedømmingsmetode for terrengdelen for å Les mer »

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Disse rytterne er tatt ut til Nordic Baltic Eventing Championships 2016 feltritt

NCB feltritt arrangeres den 15.09-18.09 i Lillestrøm. 18 ryttere fra 10 forskjellige klubber skal representere Norge.

paragraf alt 2

Nye tillatte hodelag/bitt dressur

08/09/2016 – Hodelaget og tøylene kan bestå av alle slags materialer, så lenge utstyret er sikkert og hestevennlig. Det er imidlertid ikke tillatt å bruke elastisk materiale i noen del Les mer »

Logo2 EM Ponni 2016

Uttak EM feltritt ponni

Vi gratulerer følgende ekvipasje med uttaket til EM i feltritt for ponni i Århus 17. – 21. august:  Sandra Håkonsen Mauruds Lord Øvre Vang Kjøre- og Rideklubb Link til arrangørens Les mer »

fagkonferansen 2016 x

Fagkonferanse 2016

Norges Rytterforbund arrangerer årlig en fagkonferanse rettet mot trenere og ridelærere. I år som i fjor arrangeres den på Drøbak Ridesenter 19-20.november. Konferansen er åpen for alle, invitasjon og program kommer Les mer »

Ridesport

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Paragraf-bilde

Kvalifiseringsregler Feltritt

Grenutvalget i Feltritt (GU-F) mottar en del henvendelser vedrørende hvilke kvalifiseringsregler som gjelder for deltakelse på feltrittsstevner i Norge eller nasjonale stevner i utlandet. GU-F viser især til grenreglementet i Les mer »

Ridesport

Breddesamling feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt søndag 24. april. Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge Les mer »

Ridesport

Sportsplan feltritt 2016

Sportsplanen i feltritt for 2016 er nå publisert.

paul fielder

Clinic med Paul Fielder

NRYF holder clinic rettet mot treningsmetoder, coaching og trening av dressurhest med Paul Fielder FBHS i Drøbak 13.mars. Fielder har mange år bak seg som trener på høyt nivå og har mange fremgangsrike elver. I tillegg Les mer »

Paragraf-bilde

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Reglement 2016

Fra 1. mars gjelder de nye reglementene her. Det er noen endringer i både KR I og i alle grenreglementene. Det er derfor viktig for både ryttere, trenere, arrangører og Les mer »

Glade jenter på stevne!

Grenutvalgsmedlemmer

Har du selv lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å være med å bidra i grenutvalgene våre? Ta kontakt med oss på elin@rytter.no hvis du har innspill Les mer »

Piia Pantsu Karuso

Ny landslagsleder Feltritt

(Foto: Caygill) Piia Pantsu er engasjert som ny landslagsleder i feltritt. Piia er opprinnelig finsk, er selvstendig næringsdrivende og har sitt daglige virke på Flyinge i Sverige. Vi ser med glede Les mer »

ILL_Felt_svart

Terminliste feltritt 2016

Terminlisten for feltritt 2016 finner du her  

Forsidebilde Strategiplan feltritt 2016

Strategiplan feltritt 2016

Strategiplan feltritt 2016 er utarbeidet av grenutvalget i feltritt (GU-F). Planen har som mål å bidra til fremme av feltrittsporten både i bredde og topp. Dokumentet er inspirert av Rytterpolitisk dokument og Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Samling uten hest 2016

Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Foredraget om Foreldrevettregler v/ Mari Bjone (rådgiver Norges idrettsforbund) finner dere her (pdf)

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Rytterlisens 2016

Vi har i dag sendt ut rytterlisens for 2016 på mail. Det er mange som ikke har oppgitt riktig mailadresse. Rytterlisensen kan også betales i minidrett.no. Viser til utsendte mail Les mer »

Trener 1 Tromsø 2016

Neste Trener 1 kurs blir i Tromsø. Du kan se invitasjonen her. Det er viktig du leser både invitasjonen og vår fagplan for trenerkurset før du søker. Fagplaner finner du Les mer »

KUNNSKAP_44

Endringer i Hpnett/hestepass

Hvis det er oppdateringer i hestepasset som kan ha noe å si for konkurranse databasen for eksempel Hingst som er blitt vallak, ponnimåling, chipnummer som oppdateres fra en veterinær Send Les mer »

ILL_Felt_svart

Invitasjon til grenkonferanse feltritt 2015

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til  grenkonferanse lørdag 14. november 2015 på Thon Hotel Oslo Airport. Konferansen er åpen for alle feltrittsinteresserte og obligatorisk for alle stevnearrangører og teknisk personell  i 2016. Invitasjon Les mer »

Tonje Reiten

Landslagsleder Tonje Reiten slutter

Etter to års innsats for landslag og representasjonsgrupper i feltritt har Tonje Reiten nå meddelt at hun fratrer som landslagsleder ved årets slutt. Grenutvalget og sportssjefen er i gang med prosessen Les mer »

ILL_Felt_svart

Stevnearrangører feltritt 2016

Grenutvalget feltritt (GUF) ønsker seg stor aktivitet og minner om at søknad om stevner for 2016  må sendes inn snarest og senest 25. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – Les mer »

Heidi B Larsen (2) NBC 2015

Feltrittsstevne Strzegom, Polen

Vi har norsk deltaker på feltrittstevne i Strzegom, Polen 16. – 18. oktober. (Bildet er fra NBC 2015). Heidi Bratlie Larsen og Euforian representerer Norge i CCI2*. Stevnet kan følges Les mer »

Ridesport

Knøttecupen 2015 – resultatoversikt

Det har vært stor aktivitet i årets Knøttecup (KC) som ble avsluttet på Starum lørdag 3. oktober i forbindelse med lag-NM i feltritt. Totalt 480 ekvipasjer har deltatt i årets KC. De Les mer »

ILL_Felt_svart

Stevnesøknader Feltritt for 2016

Frist for innsending av stevnesøknader i Feltritt for 2016 er satt til 1. oktober. Søknaden sendes til Siri Evjen – terminlisteansvarlig NRYF – på mail Siri.Evjen@rytter.no

20150510_090356

Nye autoriserte Trener 1’ere

Årets trenerkurs er avsluttet med 18 nye autoriserte trenere. Disse har alle deltatt på kurset 4 helger og her ses de på siste samling feltritt på Starum. Vi gratulerer Alice Les mer »

NBC Feltritt 2015 logo

NBC Feltritt 2015

Nordisk mesterskap i Feltritt 2015 arrangeres i Danmark av Haslev køre- og rideforening 17. – 20. september. Vi ønsker følgende ekvipasjer lykke til: Senior: Hans Bauer/Præstegaardens Leopold, Ellen Kristina Hynne/Rom Tikka, Annicken Les mer »

EM UR Feltritt 2015_liten logo

Uttak EM UR Feltritt

Vi gratulerer Martine Furuseth (Ullensaker Rideklubb) og Capitis med uttaket til EM UR i Strzegom 27. – 30. august 2015. Du kan følge stevnet på arrangørens hjemmeside.

ILL_Felt_svart

Malmø Eventing 14. – 16. august

Det arrangeres internasjonalt feltrittsstevne i Malmø 14. – 16. august med følgende norske ekvipasjer  til start: CIC**: Hans Bauer/Præstegaardens Leopold, Martine Furuseth/ Capitis, Ellen Kristina Hynne/Rom Tikka, Heidi Brattlie Larsen/Euforian, Marthe Olsby/Uplala og Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

ØNSKER DU Å BLI EN DEL AV NRYFs TALENTSATSING?

Er du ambisiøs og ønsker å nå et høyt nivå i din gren?  Da kan NRYFs talentsatsingsprogram være et middel på veien for deg. Målet med satsingen er at våre Les mer »

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Workshop i feltritt Malmø

I forbindelse med Malmø City Horse Show holder FEIs tre- og firestjerners banebygger John Nicholson fra New Zeeland en workshop i banedesign og banebygging 12. – 16. august. Målgruppen er Les mer »

ILL_Felt_svart

Flyinge 15. – 17. juli

Det arrangeres internasjonalt feltrittsstevne på Flyinge 15. – 17. juli med følgende norske ryttere  til start: CIC**: Heidi Brattlie Larsen / Euforian CIC*: Kaia Steinberg/Blixlands Artist og Vibeke Øvestad/Cherwood II. Nærmere Les mer »

Ridesport

Endringer i Sportsplan Feltritt 2015

Det er gjort en endring i Sportsplanen for 2015 og følgende tekst er lagt til under “Internasjonal representasjon 2015/Stevnestart”: “De som ønsker å ri Nordisk, CICP*/ CIC* bør ha ridd Les mer »

ILL_Felt_svart

København 3. – 5. juli

Det arrangeres internasjonalt feltrittsstevne i København 3. – 5. juli med følgende norske ryttere  til start: CIC**: Caroline Bergstrøm/Barna B II, Marthe Olsby/Uplala, Stine Skedsmo/Hoss og Anne Cathrine Sellæg/Diamond Diaz. CIC*: Anja Les mer »

Swede Horse Avlschampionat rosett 2015

Swede Horse Avlschampionat i feltritt

Vi har mottatt følgende invitasjon fra Swede Horse: “Vi vill härmed informera om att nordiska ryttare med hästar i åldern 4-6 år nu får möjlighet att starta i Swede Horse Avelschampionat Les mer »

Illustrasjonsfoto barn på trehester

Trener 1 kurs 2016 blir i Tromsø

Vi kan informere om at neste Trener 1 kurs blir i Tromsø med oppstart i januar 2016. Kurset går over 4 samlinger og du kan lese mer om dette på Les mer »

ILL_Felt_svart

Strømsholm 2015

Det arrangeres internasjonalt feltrittsstevne på Strømsholm i Sverige 4. – 7. juni med følgende norske ryttere  til start: CIC**: Hans Bauer, Caroline Bergstrøm, Ellen Kristina Hynne, Annicken Jegersberg, Heidi Bratlie Larsen, Stine Skedsmo Les mer »

ILL_Felt_svart

Terminlisten 2015

Vi gjør oppmerksom på at det er gjort  endringer på terminlisten 2015 pga byggevirksomhet på Starum. Starum hestesportsklubb vil ha følgende klasser på sitt D-stevne 21. juni: 90cm, lett ponni, Les mer »

Ridesport

Eketorp Eventing

Det arrangeres internasjonalt feltrittsstevne i Eketorp i Sverige 15. – 17. mai med følgende norske ryttere  til start: CCI**: Ellen Kristina Hynne, Annicken Jegersberg og Martine Furuseth CIC**: Hans Bauer Les mer »

Ridesport

Mønstringssamling i feltritt

Grenutvalget i feltritt (GUF) inviterer alle ponni, junior og unge ryttere til mønstring for rekrutteringsgruppen i feltritt! Det er stor oppslutning, men fortsatt ledige plasser på Starum, Lefdal, Stall Jegersberg og Les mer »

ILL_Felt_svart

Teknisk personell Feltrittstevner

Endret praksis vedrørende teknisk personell Viktig melding til alle arrangører av feltrittstevner sesongen 2015: For sesongen 2015 må alle arrangører selv skaffe tilveie alt teknisk personell, også TD, Steward og Les mer »

Yasmin_Aldon mars 2015

Feltrittsesongen er i gang

Yasmin Sanderson og Opposition Heracles har innledet sesongen med en hederlig innsats i CIC1* i Aldon 20. -22. mars. Yasmin red inn til en 18. plass med en total score på 68,3.  

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Teknisk delegat-kurs

Helgen 11. -12. april avholder vi to kurs for deg som er, eller ønsker å bli Teknisk Delegat (TD) i feltritt. Aspirantkurset er for deg som kunne tenkte deg å Les mer »

Knøttecup_Tromsø7

Kurs teknisk delegat for Knøttecup (TDKCF)

Sted: Sørum Fritidsgård Dato: 13. og 14. mai 2015 I forbindelse med Skedsmo Rideklubbs tradisjonelle feltrittstevne Kr. Himmelfartsdag, inviterer GUF til kurs for de som ønsker å bli teknisk delegerte for Les mer »

ILL_Felt_svart

Sportsplan Feltritt

Sportsplanen for 2015 er nå publisert. Du finner den også under ‘Landslag’ på grensiden Feltritt.

Ridesport

Feltbanebyggerkurs

Helgen 21. -22. mars 2015 avholdes det kurs for deg som kunne tenke deg å bli feltbanebygger, skal på Teknisk Delegat-kurs eller som trenger et obligatorisk kompetansekurs innen feltbanebygging. Feltbanebyggeraspirantkurs Les mer »

DISTANSE_Ka Piaget Virrku_Rita Eiesland Holen_K5W3612

Nytt generelt reglement

Nytt KR I – Generelt reglement med gyldighet fra 2. mars 2015 er nå lagt ut. I den rene utgaven er avsnitt med endringer markert med strek i margen. I Les mer »

Ridesport

Nytt KR V feltritt

Nytt reglement for feltritt er nå lagt ut. KR V 2015 gjelder fra 1. mars 2015. I den rene utgaven er alle avsnitt med endringer markert med loddrett strek i Les mer »

ILL_Felt_svart

Landslag Feltritt

Landslag- og representasjonsryttere i Feltritt for 2015 er nå klare og publisert: Det er satt opp landslag for senior, unge ryttere, junior og ponni. For hvert landslag er det satt opp Les mer »

Ridesport_feltritt

Terminliste 2015 per 27. januar

Terminliste 2015 Feltritt  (pdf) er revidert per 27. januar. Vi ber alle arrangører rette eventuelle endringer  til NRYF v/ Siri Evjen.

FEI Clean Sport Logo Concepts 14th September 2009

Oppdatert karenstidsliste

Det foreligger nå en oppdatert karenstidsliste fra Det Norske Travselskap (DNT), denne listen er gyldig fra 01.01.2015. Vi henstiller alle trenere, aktive, foreldre og foresatte om å sette seg inn Les mer »

Nyhetsarkiv

Grener