Grener

Distanse

Distanse_PIKTOGRAMØnsker du å ha en hyggelig og sosial mosjonsidrett, eller er en høytpresterende maratonekvipasje målsettingen? Distanse har alt å tilby. Les mer…

ILL_Distanse_svart

Grenfags- og dommerkonferanse distanse 3.-5. februar

Grenutvalget i Distanse har inngått en samarbeid med Ekeberg Rideklubb som vil stå som arrangør av GU-DI’s dommer og grenfagskonferanse i Distanse. Dette er basert på flere tilbakemeldinger om at Les mer »

elever-trening

Trenerseminar i februar på AEG

Norges Rytterforbund inviterer til seminar for trenere. Temaet er  idrettspsykologi og prestasjonspsykologi, pedagogikk og barneidrett. Viktige temaer for trenere på alle nivået. Invitasjon og påmelding kan du se her: Trenerseminar AEG 2017.

fagkonferansen-2016-bilde-teaser-2

Fagkonferansen for trenere og ridelærere 2016

Fagkonferansen 19-20.november på Drøbak Ridesenter. Påmeldingen er åpen ut tirsdag 15.november. Isabel skal ri to hester og Rob skal undervise bakkearbeid og hopping og gi oss gode coachingtips! Vi har flere flotte foredragsholdere i en Les mer »

Ridesport

Samling uten hest 7-8.januar

Ønsker du å satse? Da er denne samlingen viktig for deg! Hold av dato 7-8.januar da er det samling uten hest på Norges Idrettshøyskole (Sognsvann). Samlingen er åpen for alle Les mer »

EM_JR&UR_Portugal_SUSANNE

EM JR/UR distanse Rio Frio Portugal

Vi gratulerer Susanne Neset fra Froland Rideklubb med uttak til EM JR/UR i Rio Frio, Portugal, 2.-4. september. Med seg på de 120 kilometrene som skal ris har hun  den Les mer »

VM samorin

Uttak VM distanse Samorin

Vi gratulerer følgende ekvipasjer med uttak til VM laget i distanse i Samorin i Slovakia 16.-18. september: Olaug Espeli Carstensen – Yassir II Tonje Danielson – Kayo Gina Sætrang Holby Les mer »

Ridesport

Breddesamling Feltritt

Grenutvalget i feltritt (GU-F) inviterer til breddesamling i feltritt.  Her har du en gylden mulighet til å prøve sporten som er “tre ganger så gøy”, i trygge rammer. Hensikten med Les mer »

Paragraf-bilde

Hingstemerke

Ifølge KR I § 115.3, gjeldende fra 1. mars, skal hingster være tydelig merket med oransje hingstemerke. Disse er dessverre ikke tilgjengelig i Idrettsbutikken ennå.  De gamle, hvite merkene kan Les mer »

Glade jenter på stevne!

Grenutvalgsmedlemmer

Har du selv lyst, eller kjenner du noen som har lyst til å være med å bidra i grenutvalgene våre? Ta kontakt med oss på elin@rytter.no hvis du har innspill Les mer »

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Samling uten hest 2016

Etter samling uten hest så finner dere treningsprogram og forelesning fra Marius Dammyr her. Foredraget om Foreldrevettregler v/ Mari Bjone (rådgiver Norges idrettsforbund) finner dere her (pdf)

NRYF-GJELDENDE logo-hvitt i flagg

Rytterlisens 2016

Vi har i dag sendt ut rytterlisens for 2016 på mail. Det er mange som ikke har oppgitt riktig mailadresse. Rytterlisensen kan også betales i minidrett.no. Viser til utsendte mail Les mer »

Distanseritt

Grenkonferanse distanse

GU-Di inviterer til Grenkonferanse Distanse 2015 Avholdes på Royal Radisson Hotel Stavanger, 30.-31. januar 2016   Vi har den glede å presentere programmet for årets grenkonferanse i Distanse hvor vi Les mer »

fk2015bilde

Fagkonferansen for trenere og ridelærere 2015

Årets konferanse for trenere og ridelærere er i Drøbak 21-22.november. Konferansen er åpen for andre også. Se invitasjon og påmelding her. Invitasjon Fagkonferansen 2015

KUNNSKAP_44

Endringer i Hpnett/hestepass

Hvis det er oppdateringer i hestepasset som kan ha noe å si for konkurranse databasen for eksempel Hingst som er blitt vallak, ponnimåling, chipnummer som oppdateres fra en veterinær Send Les mer »

Ridesport

NM distanse

22. august arrangerer Froland Rideklubb NM distanse. For Senior går NM i 100 km (MA) og for JR/UR går det i 80 km (MB). Stevneinvitasjonen finner du her .

EM laget m hvitt

Uttak til EM distanse, Samorin

11.-13. september er det EM distanse i Samorin i Slovakia. Vi gratulerer Olaug Espeli Carstensen, Tonje Danielson, Kine Eiesland Holen og Mariann Seglem med uttaket.

Illustrasjonsfoto barn på trehester

Trener 1 kurs 2016 blir i Tromsø

Vi kan informere om at neste Trener 1 kurs blir i Tromsø med oppstart i januar 2016. Kurset går over 4 samlinger og du kan lese mer om dette på Les mer »

DISTANSE_Ka Piaget Virrku_Rita Eiesland Holen_K5W3612

Nytt generelt reglement

Nytt KR I – Generelt reglement med gyldighet fra 2. mars 2015 er nå lagt ut. I den rene utgaven er avsnitt med endringer markert med strek i margen. I Les mer »

Kine Eiesland Holen og Shere Khan. Foto: Janne Kongevold.

Distanseritt i G7 landene

I Norges Rytterforbund anser vi hestevelferd som et av våre viktigste arbeidsområder. Derfor ønsker vi ikke å bli assosiert med saker som kan stille spørsmål ved hestevelferden. I den siste Les mer »

Illustrasjonsfoto barn på trehester

Trenerseminar på AEG

Norges Rytterforbund har vært så heldige å få flere kjente ryttere, samt veterinær og forsker Maria Terese Engell til å holde seminar om viktigheten av en god sits, en sterk Les mer »

FEI Clean Sport Logo Concepts 14th September 2009

Oppdatert karenstidsliste

Det foreligger nå en oppdatert karenstidsliste fra Det Norske Travselskap (DNT), denne listen er gyldig fra 01.01.2015. Vi henstiller alle trenere, aktive, foreldre og foresatte om å sette seg inn Les mer »

Ridesport

Årskavalkade 2014

Var du ikke på Sportsforum 2014? Da gikk du glipp av vår årskavalkade for sesongen 2014. Grenutvalget har satt sammen en presentasjon av sesongens store og små øyeblikk som ble Les mer »

ILL_Distanse_svart

Vinnere 2014

Indianercup Årets indianere 2014: Sigrid Høgevold, Valle Rideklubb, 381 poeng (382 km) Maren Aanestad, Jæren Kjære- og rideklubb, 381 poeng (382 km) Indianercup er en introduksjon til ridesportens gren distanse Les mer »

Ridesport

Terminliste 2015

GU-Di ønsker å ha på plass terminlisten for 2015 så tidlig som mulig. I den forbindelse ønsker vi at dere melder inn dato for stevner som dere ønsker å arrangere i Les mer »

Nyhetsarkiv

Grener