Nyheter

Equipe erstatter HorsePro STEVNE Publisert: 09.04.2018,  Sist endret: 09.04.2018

NRYFs forbundsstyre har vedtatt å fase ut bruken av HorsePro STEVNE og ta i bruk Equipe som stevneprogram. Det har blitt inngått en 3-årig avtale med Equipe og programmet vil bli brukt fra 02.mai 2018.

HorsePro NETT (horsepro.no) fortsetter som før med håndtering av terminliste, stevneinvitasjoner, online påmelding, heste- og rytterlisenser og resultatdatabase.

Hva er Equipe?
Equipe er et stevneprogram som i dag brukes i Sverige, Danmark og Finland, i tillegg til store stevner i Europa. Her hjemme har det blitt brukt under Drammen Spring Tour de siste årene. NRYF har også testet programmet på dressur- og feltrittstevner i 2017.

Equipe er et nett-basert program med enkelt brukergrensesnitt. Det krever ingen nedlasting av programvare på maskinen lokalt og stevnearrangører kan logge inn fra PC, nettbrett eller mobil. Det blir ikke lisensiering per bruker, så klubbene står fritt til å avgjøre hvor mange personer som skal ha tilgang til å redigere i et stevne. Klubbene vil få tilgang til Equipe via innlogging i HorsePro NETT.

Equipe har per i dag dekning for sprang, dressur, feltritt og distanse. Programmet utvikles fortløpende.

Hvorfor faser vi ut HorsePro STEVNE?
HorsePro STEVNE er programmert i et foreldet programmeringsspråk og måtte byttes ut. I stedet for å bruke ressurser på å utvikle et eget program, velger vi å ta i bruk det samme programmet som det danske og svenske forbundet bruker. Flere brukere gjør at kostandene for videreutvikling blir fordelt på flere.

Ny modul for stevneinvitasjon på HorsePro NETT
Samtidig med at vi introduserer Equipe som stevneprogram, vil vi ta i bruk online stevneinvitasjon på HosePro NETT. Klubbene vil kunne logge seg på i HorsePro og gjøre klar stevneinvitasjonen direkte i nettleser.

Opplæring
Klubbene vil får tilsendt veiledere for bruk av ny stevneinvitasjon og Equipe. I tillegg vil vi legge ut instruksjonsvideoer på nett.  NRYF kommer også til å sette opp kurs. Vi planlegger blant annet kurs under Drammen Spring Tour, samt nettkurs. Mer informasjon om kurs kommer denne uken.

Hva kommer det til å koste?
Overgangen fra HorsePro STEVNE skal ikke påføre klubbene ekstra kostander. NRYF er avtalepart og betaler avgiftene til Equipe. Klubbene betaler det samme som de ville ha betalt for HorsePro STEVNE.

X